Stichting KOJINSEI Nederland

Cursussen, stages en workshops

bannerfoto cursussen en stages
Naast reguliere lessen biedt Stichting Kojinsei Nederland ook cursussen, stages, clinics en workshops aan. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere partijen. Stichting Kojinsei Nederland organiseert bijvoorbeeld regelmatig stages voor Wado Ryu Overijssel. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Ons vaste aanbod: Na aan alle viere de bovenstaande cursusdagen te hebben deelgenomen kun je je opgeven voor het examen "Ssu Chu Chuh".
In vergelijking met andere opleidingsinstituten heb je dan een niveau tussen ikkyu en shodan bereikt.


Kijk hier voor meer informatie of om je aan te melden
Bekijk hier onsVOORBEELDEN

Onze eigen eendaagse cursus "Basiskennis Kyusho Jutsu en Dim Mak". 's Morgens theorie en 's middags lekker in de praktijk aan de slag. Want zo zijn de cursussen in onze "Kojinsei Academy" opgebouwd. Kijk maar eens tussen onze foto's. Voor beginners een mooie kennismaking met Kyusho Jutsu en Dim Mak en voor gevorderden een leuke opfrisser.

Stage met grootmeester Erik Louw, de enige Nederlandse "samoerai" die ook zelf zwaarden smeedt. Het Japanse samoeraizwaard is legendarisch en Erik deelt zijn kennis graag. Een stage voor zowel beginners als gevorderden.

Grootmeester John Piket van de Engelse Budo Society Musashi is een een steeds weer terugkerende instructeur. Welke martiale discipline je ook beoefent, John leert je hierin drukpunten toe te passen. Velen ervaren stages met John als onvergetelijk.

Wil je meer weten over de energetische kant van je martiale discipline? Jan Bron is een grootmeester die je hier onnoemelijk veel over kan leren. Tai Chi Chuan (de oorspronkelijke gevechtsvorm van Tai Chi) en Kiaido zijn Jan's uitgangspunten.

ACTUEEL AANBOD:
Vierdaagse cursus "Ssu Chu Chueh: Kyusho Jutsu en Dim Mak".

© Stichting Kojinsei Nederland, 2024 - Alle rechten voorbehouden