Stichting KOJINSEI Nederland

Kyusho Jutsu en Dim Mak

Opfris- c.q. kennismakingsdag

bannerfoto {PAGINA}
Kyusho Jutsu en Dim Mak spreken tot de verbeelding. Met een lichte aanraking een aanvaller uitschakelen? Ja, dat kan! Het maakt niet uit welke martial art je beoefent: Kyusho Jutsu en Dim Mak zijn in alle martial arts toe te passen.

Ontdek de geheimen van zelfverdediging en de kunst van het beheersen van vitale punten met Kyusho Jutsu en Dim Mak! Kyusho Jutsu en Dim Mak onthullen de "verborgen zwakke punten" van het menselijk lichaam en leert je hoe je deze kennis kunt gebruiken om jezelf te beschermen. Met diepgaande technieken en eeuwenoude kennis geven Kyusho Jutsu en Dim Mak je de mogelijkheid om met minimale inspanning maximale impact te hebben.

 Schrijf je snel in voor de opfris- c.q. kennismakingsdag!


kosmologie


▶ Voor wie?
Deze dag is in eerste instantie bedoeld als opfrisdag voor degenen die onze cursus "Ssu Chu Chueh" hebben gevolgd. Daarnaast is het een introductiedag voor mensen die willen kennismaken met Kyusho Jutsu en Dim Mak.


▶ Over deze dag...
We behandelen we deze dag voornamelijk de oosterse benadering van deze boeiende materie. Daarnaast gaan we hier ook praktisch mee oefenen. Een leuke, leerzame en boeiende dag dus. En vanzelfsprekend op een veilige manier en onder deskundige begeleiding.

▶ Wanneer en waar?
Zaterdag 20 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur

Deze dag wordt gehouden in

▶ Wat kost het?
Deelname aan deze dag kost € 17,50 per persoon. *
* = Dit is exclusief consumpties▶ Kleding
Voor deze cursus is geen speciale kleding vereist, maar budokleding verdient de voorkeur. Wel dient de kleding veilig te zijn voor het beoefenen van martial arts.


▶ Overige informatie
Neem een pen en papier mee. Enige kennis van en ervaring met martial arts is noodzakelijk. Vol is vol, dus wacht niet te lang met aanmelden!

LET OP: indien er teveel aanmeldingen zijn, hanteren wij de volgende volgorde van voorrang:
1. Mensen die reeds hebben deelgenomen aan onze cursus "Ssu Chu Chueh" gaan voor
2. Daarna gaan mensen die met Kyusho Jutsu en Dim Mak willen kennismaken voor
3. En tenslotte zijn alle anderen aan de beurt
Wij hopen op je begrip hiervoor.


Na je inschrijving ontvang je op korte termijn per e-mail nadere informatie, zoals het regelen van de betaling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Kojinsei Nederland.
Tijdens deze cursus verricht je lichamelijke inspanning en is fysiek contact onvermijdbaar. De deelnemers kunnen zowel dames als heren zijn.


Helaas,

Inschrijven voor deze cursus is niet meer mogelijk.

Wil je voor deze cursus op de reservelijst worden geplaatst voor het geval dat een deelnemer uitvalt?
Neem dan even contact met ons op.

Ja, ik meld mij aan!

© Stichting Kojinsei Nederland, 2024 - Alle rechten voorbehouden