Stichting KOJINSEI Nederland

Doe met ons mee!

bannerfoto {PAGINA}
Stichting Kojinsei Nederland. Onze naam zegt het al: we zijn een stichting en dus geen vereniging. We kennen dan ook geen leden, maar wel deelnemers.

Dit houdt in dat je bij ons geen contributie betaalt. Wel betaal je bij ons een maandelijks lesgeld als je lessen bij ons volgt. En ook voor andere evenementen als cursussen wordt een bijdrage berekend.

Je kunt op meerdere manieren deelnemen in onze stichting: Op papier is een stichting minder democratisch dan een vereniging. Zo houden we bijvoorbeeld geen ledenvergadering, omdat we zoals gezegd geen leden hebben. Dat is wettelijk nu eenmaal zo.

Maar in de praktijk doen we heel veel in overleg met onze deelnemers en durven wij ons met een gerust hart democratisch te noemen. We vragen ze bijvoorbeeld regelmatig om feedback over onze lessen, waar we dan ook iets mee doen. Als onze deelnemers voorstellen voor bijvoorbeeld een stage hebben, dan nemen we die heel serieus. En als we zelf iets organiseren vragen we eerst wat onze deelnemers ervan vinden. Want we beschouwen onze deelnemers, onszelf en iedereen die zich betrokken voelt bij martial arts als een leuke groep mensen, die allemaal even belangrijk zijn.

Hoe je ook in onze stichting deelneemt, wij waarderen het erg. Wil jij ook helpen de martiale kunsten te bevorderen en verspreiden? Neem dan even contact met ons op!

© Stichting Kojinsei Nederland, 2024 - Alle rechten voorbehouden