Stichting KOJINSEI Nederland

Stage John Piket, 28 september 2024.

bannerfoto {PAGINA}

Op zaterdag 28 september 2024 geeft John Piket (Budo Society Musashi, Engeland) weer een leuke, leerzame stage. Dit jaar weer in Kampen.

Deze stage wordt verplaatst naar een nu nog onbekende datum

Deze stage wordt je aangeboden door Wado Ryu Overijssel

Tijdens deze stage krijg je een indruk hoe je gebruik kunt maken van grepen en klemmen, om te aanvaller uit te schakelen. Daarnaast leer je ook je aanvaller neer te werpen. John is een prettige, duidelijke instructeur en specialist in het gebruik van drukpunten. Het gebruik van drukpunten is enerzijds gebaseerd op de Chinese theorie van elementen en meridianen en anderzijds op de westerse anatomische benadering. John is grootmeester die met veel humor zijn zeer uitgebreide kennis van martiale kunsten graag met ons deelt. Hij is geboren en getogen in Nederland, dus ondanks dat hij in Engeland woont, spreekt hij gewoon Nederlands. De stages van vorige jaren waren een daverend succes! Niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk. En heel toegankelijk. Kon je er vorig jaar niet bij zijn? Nu heb je een nieuwe kans! Want ook dit jaar hebben we weer een boeiend, leerzaam en leuk programma samengesteld. John zal net als vorige keer weer geassisteerd worden door ervaren instructeurs, zodat iedere deelnemer op voldoende aandacht kan rekenen. Na afloop van de stage is er vanzelfsprekend gelegenheid om John en de andere instructeurs vragen te stellen. Deze stage wordt je aangeboden door Wado Ryu Overijssel en is ondersteund door Stichting Kojinsei Nederland.


▶ Voor wie?
Deze stage is geschikt voor bijna iedereen: jong (vanaf 14 jaar) en oud, groot en klein, man en vrouw, sterk en zwak... Of je nu bekend bent met martial arts of niet. Ongeacht de discipline. Voor zowel prille beginners als vergevorderden zal er veel te leren en te ervaren zijn.


▶ Wanneer en waar?
De stage wordt gehouden op zaterdag 28 september 2024 van 09.30 uur tot 13.30 uur in

Sporthal Cellesbroek
Akelei 1
8265 KA Kampen


▶ Wat kost het?
Deelname aan deze stage kost € 20,00 per persoon.
Dit bedrag kun je overmaken naar IBAN NL78 RABO 0331 280 035 ten name van Wado Ryu Overijssel onder vermelding van "Stage John Piket, 28 september 2024".
Bij inschrijving en betaling vóór 17 augustus 2024 betaal je slechts € 15,00 per persoon.▶ Het programma:

▶ Kleding
Voor deze cursus is geen speciale kleding vereist, maar budokleding verdient de voorkeur. Wel dient de kleding veilig te zijn voor het beoefenen van martial arts.


▶ Overige informatie
Kennis van en ervaring met martial arts is een pré, maar niet noodzakelijk. In deze stage is plaats voor maximaal 48 personen. Dus vol is vol! Na je inschrijving ontvang je direct per e-mail nadere informatie, zoals het regelen van de betaling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Kojinsei Nederland.

Jaarlijks verzorgt de Engelse Budo Society Musashi onder leiding van John Piket shihan in Nederland Nederlandstalige cursussen Kyusho Jutsu (1e kyu) en Dim Mak (1e dan).

Tijdens deze stage verricht je lichamelijke inspanning en is fysiek contact onvermijdbaar. De deelnemers kunnen zowel dames als heren zijn.


Helaas,

inschrijven voor deze stage is nog niet meer mogelijk, daar de nieuwe datum nog niet bekend is.

Ja, ik meld mij aan!


© Stichting Kojinsei Nederland, 2024 - Alle rechten voorbehouden